Mari Ceria Bersama Ara Tembam!!...

Friday, December 21, 2012

Alahai nasib ku di Malam Khamis..

Salam Dear bloggers!!
Lame tak update blog nih..uhuhu.. busy kemain ara nih..(^,^)...
Yang Ara nak cerita camni... Mase malam khamis baru ni, Ara balik dari keje lam pukol 7:30pm , badan pun da letih.. balik-balik lak kne dengar mak membebel, biase la nk datang bulan memang camtu.. habis semua ayat-ayat terbaek dari ladang kua... Huhu... Tak tahan nak dengar..dah la letih ni..
Pastu bole pulak nak ajak klua pegi makan kat up-town cheras.. mak nak release tensen.. pegi mamam steak kat situ... Mase kat atas moto pun masih membebel .. stiap kali benti kat trafic light je sume orang pandang tengok kitorang... Malu kot...
Yang Ara lak bawak moto mak dah macam hape dah... Naek bukit bantai gear 4.. hahah memang tak la kan... Sebab moto Ara skuter.. thu jalaaaannn je.. law bawak moto mak ashik benti2 ..lame tak nek cmtu la.. pastu tuka lak mak yang bawak moto.. baru TER-perasan minyak dah sampai 'E'! Alamak! lagi kene maki ngn mak.. "ko tahu bawaaaak jer!, takkan aku yang kene tengok? Bukan aku yang bawak!" ...uhuhu.... Sampai jer kat jalan semerah padi kut tmpat nye tu..moto mati.. minyak kering habis..dah la dekat ngan kubur cina!! Kat tepi jalan yang gelap.. takde perumahan.. yang ade jalan jer... Kete lak laju je kat situ.. takde sape nak tolong..uhuhu perasaan Ara time tu memang tak leh nak kate pape.. nape la nasib ku ini..dah la letih dari tempat keje, pastu stuck plak kat situ, pastu kne maki ngan mak.. adoyaiii!..
Nak tak nak kene la jalan sikit tok tahan teksi.. sebab tempat yang moto stuck tu teksi tak leh benti, bahaya kete sume cam pelesit ja bawak.. Sib baek dapat gak tahan teksi pastu pegi petronas cari botol kosong wat isi minyak 3 hengget.. baru la moto dapat begerak.. lastly pegi tesco je la tu pn da nk tutup.. sebab uptown tutup..huhu tak jadi ape... Memang letih! Balik lak kene bebel kat My Chinta, sebab off tepon..hoho ade 16 mis kol! Bile kol lak aku tetido.. dia lak dok "helox100" haha maaf la..tak tertahan letihnya dan sangat mengantuk!






<TULA BANYAK SANGAT KETAWA KAT OFIS, KAT LUA DAPAT SUSAH>

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. boleh bayang kan ....
    macam mane kene bebel ....
    ketawe guling2 ...

    ReplyDelete
  2. ta banyak .... dari opis akk ke awal maju je .. hahaha

    ReplyDelete
  3. Jauh tooo..xmalu men guling2.. haha

    ReplyDelete