Mari Ceria Bersama Ara Tembam!!...

Tuesday, January 8, 2013

ZyraRoxx's Blogbuster

Haluuu-haluuu Bloggers!



Tgk si Echah join.. Ara pun nak join.. (sungguh ngengade) 
segment ni bole menambah kan rakan "tak kenal maka tak chenta"
hahah... korang-korang.. meh la join sekali! kite kasik meriah blog ni..heheh..

30.12.2012 - 15.01.2013

Nak tahu syarat-syarat nyer meh TENYEH ni!! 

"peace yo!"

14 comments:

  1. Assalamualaikum.
    terima kasih sebab datang dah follow blog saya hari tu :D
    btw dah follow

    ReplyDelete
  2. haiii..thanks sebab follow kite...kite dh follow sini jugakkk.. :)

    ReplyDelete
  3. follow back sini,,,follower #32

    dr segmen yg sama^__^

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah (Siti Hawa Binte Achen)

    Jom follow saya jugak kalau belum,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  5. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. done follow sini . dari segmen yg sama . jemput singgah :)

    http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  8. wheee thanks join! ^^
    semua yang join dah masuk list, jom bw! ^^

    followed ;)

    ReplyDelete
  9. Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete